Facebooktwitterlinkedinmail

Na het succes van OOG Den Bosch (2014) presenteert stadskunstenaar Lucas De Man met ontwerper Pascal Leboucq in augustus 2016 het langverwachte vervolg: WOLK.

https://vimeo.com/167113630

Met dit grote stadsproject sluit Lucas De Man zijn periode als stadskunstenaar van Den Bosch af. Hij wil met zijn nieuwe stadsproject WOLK verder gaan waar hij met OOG Den Bosch is gebleven: sociaal-maatschappelijke verbindingen in de stad Den Bosch leggen. Daarom heeft hij deze innovatieve crowdsource website ontwikkeld.

Geef WOLK door
Het idee achter dit online platform is simpel: mensen, bedrijven en organisaties worden gevraagd om toegangskaarten voor kunstinstallatie WOLK te kopen en een deel daarvan door te geven aan geselecteerde sociaal-innovatieve en maatschappelijke organisaties. Deze organisaties delen de gedoneerde WOLK kaarten uit aan bijzondere Bosschenaren die veel doen voor het samen-leven in de stad én aan mensen die zonder deze steun anders niet zo snel naar WOLK zouden (kunnen) gaan. En deze mensen geven ook weer door: zij doen, op hun manier, iets voor het samen-leven in de stad.

Stadsproject WOLK

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.