2 gedachten over “Reacties Levenskunst op leeftijd 2021

 • augustus 19, 2021 om 5:57 pm
  Permalink

  Naar aanleiding van de inspirerende zomercursus over Levenskunst op leeftijd wil ik het volgende nog delen.
  Om staande te blijven in de wereld waarin we nu leven, een aarde die letterlijk en figuurlijk in brand staat, vind ik het van wezenlijk belang ook mijn geestelijk leven te voeden. Mede als tegenwicht voor de geestdodende werking die reclame en media op mijn stemming kunnen hebben.
  Sinds een jaar maak ik er bewust werk van. Dit doe ik behalve middels deze cursus, bijvoorbeeld ook door samen te komen in een kerkdienst, of door het uitvoeren van mediatieve oefeningen.
  Fysiek fit blijven ondersteunt de geestelijke vermogens is mijn ervaring. En vice versa.
  Het behoeft minder nadruk, want we worden er dagelijks van doordrongen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.