3 gedachten over “Reacties Levenskunst 2023

 • november 2, 2023 om 4:43 pm
  Permalink

  Hallo allemaal,

  Dit boek sluit volgens mij heel goed aan bij de cursus die we nu volgen:
  Rob Wijnberg, Voor ieder wat waars. Uitgeverij de Correspondent.

  Loes Turk

  Beantwoorden
 • november 7, 2023 om 12:37 pm
  Permalink

  Titel van het boek Het oude athene voor vijf obolen per dag Schrijver Philip Matyszak ISBN 9789025364335

  Beantwoorden
 • december 3, 2023 om 2:41 pm
  Permalink

  Vandaag was ik in de Doopsgezinde kerk in Leiden. De zondagsschoolkinderen zijn bij aanvang van de dienst in de kerk en gaan na korte tijd de dienst uit naar de zondagsschoolruimte onder het zingen van een liedje met een tekst die perfect aansluit bij het gedachtegoed van de oude filosofen waarbij niet alleen de dialogen, maar ook het handelen van belang was en het feit dat de christendom voor iedereen open stond: de kern tekst van het liedje is: ‘ mijn voet zet ik neer want ik ben er weer, met hart en hoofd en hand. En jij, jij en jij en ieder hoort erbij, in de kring en ik zing ‘god is nabij”.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.